Infoisinfo Nederland

Sierlijsten en Ornamentengieterij Het Schippertje
Werk in Harderwijk

www.het-schippertje.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0341-41846?

Adres

Celsiusstraat 11. P.C. 3846 BK, Harderwijk, Gelderland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Sierlijsten en Ornamentengieterij Het Schippertje

Plafond in Harderwijk, Producten in Harderwijk, Gips in Harderwijk, Ornamenten in Harderwijk

Het Schippertje heeft al ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van gipsen ornamenten en sierlijsten. Wij mogen ons dan ook dé specialist in sierlijsten plafonds noemen, voor zowel restauratie als maatwerk. Het assortiment is de grootste van Nederland en België en wij beschikken over een ervaren montageservice die dagelijks plafonds en wanden voorziet van plafondlijsten, perklijsten en rozetten. Dit is in opdracht van allerlei opdrachtgevers, waardoor wij in zowel kastelen, horeca als in nieuwbouw en bestaande woningen onze passie kunnen uitvoeren Wij hebben veel ervaring in het restaureren van plafonds. Het kan hier gaan om enkel een bewerkte plafondlijst, een hoekstuk dat aangeheeld moet worden of om een rozet en/of cirkel dat vernieuwd en gekopieerd dient te worden. Maar ook voor de restauratie van het gehele plafond bent u bij ons aan juiste adres. Door de vrijblijvende adviezen en het vakmanschap die Het Schippertje in huis heeft wordt elk authentiek ornamentenplafond in ere hersteld op de manier die u wenst. Maatwerk is een dienst die aansluit op de restauratie en bij ons dan ook samen in één zin genoemd wordt. Maatwerk kan namelijk slaan op het aanleveren van een zelf bedachte strakke kooflijst of een cirkel die qua motief hetzelfde moet zijn als de kaderlijst. Op deze wijze kunnen wij ons aan vele verschillende architectonische en decoratieve stijlen aanpassen. Door eigen productie zijn alle producten in grote getallen op voorraad en uit voorraad leverbaar. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel en daarom zorgen wij voor een uitgebreide kwaliteitscheck op al onze producten. Deze producten lopen uiteen van plafondlijsten en sierlijsten , zoals kooflijsten  perklijsten tot bijvoorbeeld vlakke plinten en lambrisering. Maar ook onze ornamenten zoals wandlampen, schouwen, rozetten en pilaren zijn ambachtelijk uit gips vervaardigd. Onze montageservice heeft door de jaren heen een groot aantal referenties opgebouwd, dit betekent dat opdrachtgevers vanuit de gehele markt bij ons aankloppen voor de montage van een plafond of voor adviezen voor het indelen van plafonds. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen welke stijl toegepast dient te worden bij uw woning.  Bijvoorbeeld jugendstil, klassieke stijl en de Amsterdamse school zijn stijlen waarbij adviezen altijd handig zijn. Ook voor de moderne stijl bent u bij Het Schippertje aan het juiste adres en leveren we daarbij het totaal advies vanaf idee tot een auto-cad tekening en de uiteindelijke montage maakt het verhaal compleet.
Op onze website kunt u ons assortiment bezichtigen zodat u een goede indruk kunt vormen. Wij kunnen u van dienst zijn! .

Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Voor het ambachtelijk produceren van al onze ontwerpen, wordt gips van zeer hoge kwaliteit gebruikt. Gips is een duurzaam product doordat het 100% natuurlijk en recyclebaar is.Natuurlijk worden onze producten ook aan een grondige kwaliteitscheck onderworpen. We beschikken over een groot voorraadterrein en zorgen dus altijd voor een snelle levering. Ons ruime assortiment bestaat uit sierlijsten, zoals plafondlijsten, perklijsten, plinten en lambrisering, maar ook leveren wij schouwen, rozetten en pilaren. Neemt u via deze website en de online brochure een kijkje in ons assortiment of bestel ons prachtige boek!

Diensten

Service staat bij ons hoog in het vaandel, om dit optimaal te kunnen waarborgen hebben wij een zeer toegewijd en ervaren montageteam. Het team houdt zich dagelijks bezig met het vervullen van uiteenlopende wensen bij uiteenlopende opdrachtgevers van historische panden, tot aan horecagebouwen en nieuwbouwwoningen.

Merken

Ornamenten en lijstengieterij Het Schippertje heeft een eigen productie.Neemt u alvast een kijkje op onze assortiments pagina , http://www.het-schippertje.nl/assortiment/ , Hier vind u rozetten, sierlijsten, kooflijsten, zuilen en , wandlampen van gips.

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
* Maandag 8:00 16:30
* Dinsdag 8:00 16:30
* Woensdag 8:00 16:30
* Donderdag 8:00 16:30
* Vrijdag 8:00 16:30
   Zaterdag 9:00 16:00
   Zondag Gesloten

* Gesloten voor de lunch

tussen 12:00 en 13:00 pauze

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant

Beoordelingen van Sierlijsten en Ornamentengieterij Het Schippertje (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe